2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Külföld

Törvénybe iktatta a járványügyi intézkedéseket Finnország

Átmeneti szigorításokat fogadott el Finnország a fertőző betegségekről szóló törvényben. A finn parlament ezzel lehetővé tette, hogy az országba érkező embereknek kötelező legyen egészségügyi vizsgálaton átesniük, ide értve a koronavírus-tesztek elvégzését is. Akik ennek nem tesznek eleget, komoly bírságra, vagy akár több hónapos börtönbüntetésre is számíthatnak. A tesztelési kötelezettség mellett a regionális hatóságok megszabhatják az egyes üzletekben tartózkodó személyek számát, elrendelhetik a különböző sportlétesítmények bezárását.

  • Törvénybe iktatta a járványügyi intézkedéseket Finnország

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!