2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Több német városban is rendkívüli intézkedések léptek életbe

A Bild információi szerint hat német városban evakuálnak utcákat és épületeket, miután az éjjel bombafenyegetések érkeztek az interneten.

  • Több német városban is rendkívüli intézkedések léptek életbe

Augsburg, Kaiserslautern, Chemnitz, Göttingen, Neunkirchen és Rendsburg városának önkormányzata kapott elektronikus úton fenyegetést, amelyet jeleztek a rendőrségnek. A hatóság nagy erőkkel szállt ki mind a hat városban, bombakereső kutyákkal járják az utcákat.

Augsburg vonatkozásában a várost ért erőszakos cselekményről kommunikál a rendőrség, a városházát és környékét is evakuálták, valamint leállították a környék villamosforgalmát is. Az akció jelenleg is folyamatban van – közölte a rendőrség.

Neunkirchenben is több épületet evakuáltak, köztük egy óvodát is, itt is tart még a kutatás az esetleges robbanószerkezet(ek) után.

A göttingeni rendőrség közleménye szerint itt is egy ismeretlen feladótól származó fenyegetés landolt az önkormányzat internetes postafiókjában, amely a városházán lévő robbanószerkezettel riogatott.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!