2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Külföld

Több mint harminc halottja van a balesetnek

Egyiptomban harminchárman meghaltak, amikor két autóbusz ütközött össze a Sínai-félszigeten.

A két jármű a sivatagi úton, Sharm-el Sheik közelében csapódott egymásnak. Az egyik jármű az ütközés következtében felborult. Az egyiptomi egészségügyi minisztérium tájékoztatása szerint a sérültek között van egy ukrán, két szaúd-arábiai és egy jemeni állampolgár is. Ez az elmúlt évek egyik legsúlyosabb közúti balesete Egyiptomban.

A külügyminisztérium szerint nincs magyar áldozata a balesetnek. „Az egyiptomi hatóságoknak nincs tudomásuk arról, hogy akár magyar áldozata, akár magyar sérültje lenne az egyiptomi buszbalesetnek. Itt egyébként nem nemzetközi turistabuszokra kell gondolni, hiszen a balesetben helyi távolsági buszok ütköztek össze” – tájékoztatta a Hír Televíziót Nagy Anna külgazdasági és külügyminisztériumi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Pünkösd: az egyház születésének napja + videó

Pünkösd: az egyház születésének napja + videó

A szakember arról is beszélt, hogy könyvet írt a pünkösről, éppen emiatt, a karácsony az a születésről szól, a húsvét a halálról és a feltámadás reményéről, a pünkösd pedig a Szentlélek kiáramlásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!