2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Külföld

Több mint 3 millió halottja van a járványnak

Világszerte meghaladta a 3 milliót a koronavírus-járvány következtében elhunytak száma. § Az ENSZ adatai szerint több mint 140 millió megbetegedést jegyeztek fel, 120 millióan azonban már meggyógyultak. Továbbra is az Egyesült Államokban tartják nyilván a legtöbb fertőzöttet és ott haltak meg a legnagyobb számban is. A második India, Brazília a harmadik, Franciaország pedig a negyedik helyen áll. Az Egészségügyi Világszervezet továbbra is az oltások és a védekezés fontosságára hívja fel a figyelmet. A Covid-19 okozta járványt tavaly márciusban nyilvánították pandémiává.

  • Több mint 3 millió halottja van a járványnak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!