2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 22:50

Külföld

Több halottja és sérültje van egy kolumbiai bányabalesetnek

Kilencen haltak meg, miután robbanás volt egy kolumbiai bányában a dél-amerikai ország középső részén. A Socha város melletti tárnákból 3 vájárt hoztak ki élve a mentőcsapatok, 12-en azonban bent rekedtek. Hivatalos források szerint sújtólég okozta a tragédiát. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. Más latin-amerikai államokhoz hasonlóan Kolumbiában is gyakoriak a bányaszerencsétlenségek. A legtöbbször azért, mert a munkáltatók és a dolgozók sem tartják be a biztonsági előírásokat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Rendkívül heves vitákra számít az uniós csúcson Varga Judit

Varga Judit a hétvégi uniós csúcsot előkészítő ülésen vesz részt Luxembourgban. Ott van tudósítónk Zöldhegyi Katalin. 2021. október 19.

Sok a fertőzött, a Johnson-kormány mégsem tervez korlátozásokat

Egy nap alatt 50 ezer új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Nagy-Britanniában. 2021. október 19.

Romániában négy percenként hal meg egy beteg koronavírusban

Továbbra is súlyos a járványhelyzet Romániában. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Szükség van a nemzeti szuverenitást védő álláspontok megerősítésére

A pénzügyi zsarolás sem megengedett, ahogy a kényszerítés, zsarolás sem, a demokrácia így nem működik - jelentette ki Mateusz Morawieczki a lengyel jogállamiságról tartott európai parlamenti plenáris ülésen. Halkó Petrát, a Századvég nemzetközi elemzőjét kérdeztük. Közlése szerint a kettős mérce egy létező jelenség az Európai Unióban.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!