2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Külföld

Több halálos áldozata is van a kijevi gyermekkórházra mért rakétatámadásnak + videó

Az ukrán elnök közösségi oldalán azt írta: felelősségre kell vonni Oroszországot, a Kreml szóvivője azonban kitart amellett, hogy nem támadnak polgári célpontokat.

  • Több halálos áldozata is van a kijevi gyermekkórházra mért rakétatámadásnak + videó

A gyermekkórháznál egész éjjel dolgoztak a mentőalakulatok, csak kedden hajnalban hagytak fel a túlélők keresésével.

„Most az épület- és berendezési károk súlyosságát vizsgálják, hogy megállapítsák a helyreállításhoz szükséges erőforrások mennyiségét. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kórház nagy része a lehető leghamarabb, legalább részben helyreálljon- jelentette ki a kórház orvosi igazgatója.

Kedden félárbocon lobogtak a zászlók Ukrajna szerte, így gyászolta az ország a kijevi és más városok elleni előző napi támadás legalább negyven áldozatát.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kijelentette válaszolni fognak az orosz légicsapásra.

Volodimir Zelenszkij, elnök, Ukrajna: "Minden kétséget kizáróan újjá fogjuk építeni mindazt, amit az oroszok leromboltak és válaszolni fogunk ezeknek az oroszországi barbároknak. Mindenki, aki megsérült, megkapja a szükséges segítséget."

X-en közzétette bejegyzésében kiemelte, felelősségre kell vonni Oroszországot a cselekedeteiért.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az Európai Bíróság elmarasztalta a von der Leyen-bizottságot + videó

Az Európai Bíróság elmarasztalta a von der Leyen-bizottságot + videó

Jól hangzott az első blikkre ez az Európai Bírósági döntés von der Leyen elmarasztalása kapcsán, de aztán, de azt hiszem, hogy olyan nagyon nagyot nem ütöttek rajta, mert valóban az egész történet sokkal súlyosabbnak történik már az első perctől fogva– mondta Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!