2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 18:55

Külföld

Tízezer migránst juttattak el Nagy-Britanniába embercsempészek

Tízezer migránst Nagy-Britanniába juttató embercsempészeket fogtak el a francia és a holland hatóságok. Az Europol, az európai uniós rendőri együttműködést koordináló szervezet azt közölte, hogy a 23 őrizetbe vett bűnöző összesen legalább 70 millió euró, nagyjából 23 milliárd forint szerzett az embercsempészetből. Az illegális bevándorlóktól fejenként 7 ezer eurót kértek. Főleg afgán, szíriai, iraki és iráni migránsoknak szervezték meg az illegális határátkeléseket Franciaországból Nagy-Britanniába.

  • Tízezer migránst juttattak el Nagy-Britanniába embercsempészek

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!