2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Külföld

Tizennyolc tüntetőt lőttek agyon a katonák Mianmarban

18 embert agyonlőtt, 30-at pedig súlyosan megsebesített a mianmari rendőrség a demokráciát követelők oszlatásakor - közölte az ENSZ. A rendfenntartók előbb hanggránátot és vízágyút vetettek be, majd rálőttek a demonstrálókra. Az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője elítélte a fegyvertelen tüntetők elleni fegyverhasználatot. Josep Borrell szerint felelősségre kell vonni a puccsot elkövető katonai vezetőket, amiért túlzott erőszakkal lépett fel a demonstrálókkal szemben.

  • Tizennyolc tüntetőt lőttek agyon a katonák Mianmarban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!