2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Teljes zárlat Törökországban

Újabb lezárásra készül Törökország. A fertőzöttek számának növekedése miatt május 17-ig csak alapvető élelmiszerek vásárlása, vagy egészségügyi ellátás céljából hagyhatják el otthonaikat az emberek. Közben Indiában továbbra is rendkívül súlyos a helyzet. Míg az ázsiai országban az oxigénpalack a hiánycikk, addig Brazíliában az oltóanyagból van kevesebb a szükségesnél. Megrohamozták az italboltokat a törökök. Az ázsiai országban 17 napra teljes zárlatot rendeltek el. Erre az időszakra alkoholfogyasztási tilalmat is bevezettek. A belügyminiszter azzal indokolta a döntést, hogy az alkohol nem alapvető fogyasztási cikk, így az ezt kínáló üzleteket bezárják, és megtiltják árusítását az élelmiszerüzletekben is, mert ez tisztességtelen verseny lenne az italboltokkal szemben. Sokan azonban úgy vélik, csak a lakosság fogyasztási szokásait szeretnék átalakítani ezzel.

  • Teljes zárlat Törökországban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!