2024. 10. 09. Szerda Dénes napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó 10:00

Következik:

EP plenáris ülés 10:30

Külföld

Telefonon egyeztet Biden és Netanjahu az iráni támadásról

Jelentős megtorlásra készülhetnek.

  • Telefonon egyeztet Biden és Netanjahu az iráni támadásról

Akár meg is születhetett a döntés az iráni támadás pontos helyéről, és időpontjáról, amikor kedd este Benjamin Netanjahu magas rangú katonai vezetőkkel, és tisztviselőkkel egyeztetett. Minden bizonnyal szerdai telefonbeszélgetésükön erről egyeztet majd Joe Biden amerikai elnökkel.  

Az Axios híroldal izraeli tisztviselőkre hivatkozva közli, hogy 

a megtorlás várhatóan jelentős lesz, és valószínűleg magában foglalja majd az iráni katonai célpontok elleni légicsapásokat és titkos támadásokat is – írja a híroldal. 

A teljes cikket a VG oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szentesi Zöldi László: Gyermekfejjel

Szentesi Zöldi László: Gyermekfejjel

A nyugati újságírók mintegy kilencven százalékának szó szerint alapfogalmai sincsenek hazánkról, de hogy tágítsuk a kört, a kelet-közép-európai térségről sem – írja a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében Szentesi Zöld László, amelyet változtatások nélkül közlünk.
A nap kérdése

A nap kérdése

Helyes, hogy belpolitikai vitákra használja az Európai Parlamentet a magyar ellenzék?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!