2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Szijjártó Péter: Stockholmnak nincs mit csodálkoznia a késlekedésen + videó

A kormány ígéretéhez híven benyújtotta a parlamentnek a svéd NATO-csatlakozás ratifikációjáról szóló előterjesztést. Ezt nyilatkozta a Hír Televízió brüsszeli tudósítójának a külgazdasági és külügyminiszer.

  • Szijjártó Péter: Stockholmnak nincs mit csodálkoznia a késlekedésen + videó

Szijjártó Péter kiemelte: Stockholmnak nincs mit csodálkoznia a késlekedésen, ha svéd politikusok rendszeresen megkérdőjelezik a magyar demokráciát, a magyar kormány demokratikus felhatalmazását és a magyar képviselők választáson szerzett mandátumát.

A tárcavezető reményét fejezte ki, hogy a jövőben hasonló esetekre nem kerül sor. Szijjártó Péter emlékeztetett: a bizalom építés jegyében hívta meg hazánkba Orbán Viktor a svéd kormányfőt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!