2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Bayer show 21:15

Külföld

Szijjártó Péter: Sajnos Brüsszelben nem az ésszerű megközelítés uralkodik

Sajnos Brüsszelben nem az ésszerű megközelítés uralkodik, ezért a kilenc sikertelen szankciós kísérletet követően most egy 10. szankciós csomag tárgyalása kezdődött meg - mondta Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter kiemelte: az eddigi büntető-intézkedések nem működtek, Brüsszel azonban továbbra is szankciókban gondolkoznak. A tárcavezető elmondta: az Unió több tagországa is betiltaná a hazánkba, a Barátság-vezetéken érkező kőolaj-szállítmányokat, illetve az orosz atom-energia behozatalát. Mivel ez veszélybe sodorná Magyarország olaj- és áram-ellátását, így nem fognak ilyen szankciókat jóváhagyni- tette hozzá Szijjártó Péter.

  • Szijjártó Péter: Sajnos Brüsszelben nem az ésszerű megközelítés uralkodik

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!