2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Külföld

Szijjártó Péter: A legfontosabb feladat a közel-keleti konfliktus eszkalációjának megelőzése + videó

A nemzetközi közösség legfontosabb feladata ma a közel-keleti konfliktus eszkalációjának megelőzése és ehhez fontos, hogy az eltérő állásponton lévő szereplők is szóba álljanak egymással - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Teheránban.

  • Szijjártó Péter: A legfontosabb feladat a közel-keleti konfliktus eszkalációjának megelőzése + videó

Szijjártó Péter iráni kollégájával közösen rámutatott: nem túl gyakori, hogy európai uniós vagy NATO-tagország képviselője a perzsa államba látogasson, azonban a diplomácia feladata pontosan az, hogy még a nézetkülönbségek ellenére is tárgyaljnak egymással a felek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!