2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Szijjártó: Erős Ukrajnára van szükség

Magyarországnak erős Ukrajnára van szüksége. Ezt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter mondta Kijevben, ahol ukrán kollégájával találkozott.

Magyarország százezer euróval járul hozzá az ukrán NATO-alap működéséhez, és az EBESZ ukrajnai missziójába is küldenek magyar szakértőket. Az már korábban kiderült, hogy jövőre magyar szakértők segítik az ukrán kormány gazdasági és korrupcióellenes reformjait. „Több esetben a magyar kormány már delegált úgynevezett nemzeti szakértőket európai uniós tagságra pályázó országok kormányai mellé. Ez általában a Nyugat-Balkánon valósult meg eddig. Ennek mintájára a kormány kész arra, hogy a kormányzati tisztségviselők, illetve magyar szakértők itt, Kijevben közvetlenül segítsék az ukrán kormány munkáját abban a tekintetben, hogy a reformokat kidolgozzák és végrehajtsák” – nyilatkozta a magyar külgazdasági és külügyminiszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Henry Kissinger neve a világpolitika iránt érdeklődők számára biztos ismerős. A nemzetközi közéletre nagy befolyást gyakorolt. 2022-ben, még 99 évesen is ezrek várták felszólalását egy konferencián. A politikai zseni 100 éves korában halt meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!