2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Külföld

Szijjártó: A kárpátaljai magyarokat ért atrocitások ügye egész Európát érinti

A kárpátaljai magyarokat ért atrocitások ügye egész Európát érinti - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben.

  • Szijjártó: A kárpátaljai magyarokat ért atrocitások ügye egész Európát érinti

Szijjártó Péter az uniós külügytől kért segítséget a helyzet kivizsgálására és megoldására. A román és magyar kormány más-más módon reagál az ukrán kisebbségi szabályozásra, de egy közös: mindkettő teljesen sikertelen!ó - idézte Szijjártó Péter a volt román külügyminiszter-helyettest.

A tárcavezető ugyanakkor rámutatott: az atrocitások után, az ukránoknak nagy szükségük lesz Magyarországra, a fontos európai döntések meghozatalakor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

 Ismét ENSZ-konvojra támadtak Kongóban

Ismét ENSZ-konvojra támadtak Kongóban

Ismét ENSZ-konvojt ért támadás a Kongói Demokratikus Köztársaságban, a kedd esti összetűzésben három támadó meghalt - jelentette be a világszervezet helyi missziója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony Gergely Brüsszelbe, Jámbor András Amerikába utazott

Karácsony Gergely Brüsszelbe, Jámbor András Amerikába utazott

Karácsony Gergely nem tud arról, hogy a baloldal külföldi finanszírozása sérti a jogállamiságot és, hogy jelenleg is vizsgálat folyik az ügyben. Erről a főpolgármester beszélt Brüsszelben, aki a kampánya idején Münchenben találkozott Alexander Sorossal. Néhány nappal később pedig meg is érkezett az első utalás a baloldal számára Amerikából.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!