2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Szigorították a terrorcselekmények miatt elítéltek feltételes szabadlábra helyezését

Szigorították a terrorcselekmények miatt elítéltek feltételes szabadlábra helyezését Nagy-Britanniában. A törvénymódosítás értelmében a jövőben nem szabadulhatna ki automatikusan a korábbi merénylő a teljes büntetése letöltése előtt. A javaslatot a londoni alsóház már elfogadta, a kezdeményezés ezután a felső kamara, a Lordok Háza elé került. Az ügy előzménye, hogy február 2-án egy 20 éves férfi megkéselt két embert Londonban. Az elkövető a támadás előtt szabadult a börtönből, miután csak a felét töltötte le a büntetésének, amit szélsőséges terrorista tartalmak birtoklása és terjesztése miatt kapott.

  • Szigorították a terrorcselekmények miatt elítéltek feltételes szabadlábra helyezését

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!