2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Székelyföldön is elmarad a szilveszteri tüzijáték, spórolnak az ünnepek alatt

Székelyföldön sem borul fényárba idén a karácsony, miután energiatakarékossági intézkedéseket vezettek be. Székelyudvarhelyen elmarad a szilveszteri kabaréműsor és a tűzijáték, a díszkivilágítás is csökkentett fényerővel mehet csak.

  • Székelyföldön is elmarad a szilveszteri tüzijáték, spórolnak az ünnepek alatt

- A két ünnep közötti időszak, illetve a jövő évnek az első feléről van szó, olyan időszakban, amikor mi arra sarkalljunk, vagy azt tanácsoljuk a látogatóknak - a potenciális látogatóknak -, a kultúra fogyasztóknak és a munkatársainknak, hogy picit töltődjenek családi körben, s megújult erővel kezdjük el a jövő évet, hiszen rengeteg teendőnk van

- nyilatkozta Miklós Zoltán, a székelyudvarhelyi Haáz Rezső Múzeum igazgatója.

A múzeum kiállítóterei mellett lezárják a városi könyvtár és a művelődési ház nagy tereit is, így a színház és a táncműhely sem tart előadást az ünnepek ideje alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!