2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 07:30

Külföld

Szánthó Miklós: Donald Trump és Orbán Viktor ugyanazt a harcot vívja

Csak Donald Trump és Orbán Viktor látja tisztán, hogy a nyitott határok, a "woke-őrület" és a folyamatos háborús eszkaláció nagyon hirtelen pusztító véget érhet - mondta Szánthó Miklós a Fiatal Republikánusok Országos Szövetségének kongresszusán Tampa Bay-ben.

  • Szánthó Miklós: Donald Trump és Orbán Viktor ugyanazt a harcot vívja

A felszólalásról beszámoló, az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében az Alapjogokért Központ arról tájékoztatott: Szánthó Miklós kiemelte, hogy emiatt a 2024-es év egy "választási szuperév".

Kifejtette,

"novemberben Amerika történelmének legmeghatározóbb voksolása következik, mi, európaiak pedig júniusban nézünk szembe a legnagyobb próbatételünkkel".

A központ főigazgatója a közlemény szerint felszólalásában hangsúlyozta, hogy

"a két ország ellensége mindkét választáson a mélyállam és a mocsár, melyek között értelmetlen különbséget keresni".

Az Egyesült Államokban és Európában "a baloldal által elfoglalt szövetségi központok civilizációs válságunk elmélyítésére törekszenek, és a tömeges migráció, a nemek közötti agymosás és a háború három, halálos veszedelmét ölelik fel" - tette hozzá a főigazgató a közlemény szerint.

Mint írták, a CPAC Hungary rendezvényről Szánthó Miklós kiemelte: "együtt lecsapoljuk a mocsarat - Brüsszelben és Washingtonban is -, napfényre fogjuk hozni az ott élő szörnyeket, leleplezzük bűneiket, és örökre véget vetünk uralmuknak".

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten

Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten

A részvénypiac forgalma a héten 49,84 milliárd forint volt az előző héten elért 59,47 milliárd forint után, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével gyengültek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!