2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Történelem a Maros sodrásában

Következik:

Napindító 04:00

Külföld

Szánthó Miklós: Legyen a családok támogatása és a gyermekek védelme a cél + videó

Magyarországon a családot választjuk a szivárványos genderpropaganda helyett. Így fogalmazott Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója, a Japánban zajló CPAC résztvevőinek küldött videóüzenetében. A rendezvényen Kovács István stratégiai igazgató is külön felszólalt a japán jobboldali politika konzervatív képviselői, valamint az Egyesült Államok magas rangú vendégei előtt.

  • Szánthó Miklós: Legyen a családok támogatása és a gyermekek védelme a cél + videó

Világunk valóban szakadék szélén áll. Ha nem cselekszünk határozottan, elveszítjük a jövőt. Legyen a családok támogatása és a gyermekek védelme az a cél – így kezdte a Japán CPAC-nek címzett videóüzenetét az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Szánthó Miklós úgy fogalmazott, hogy a nyugati világot demográfiai tél sújtja. A nemzedék gyarapodásához ugyanis szükség van a családokra. A baloldal javaslata a demográfiai kihívások megoldására, azaz a tömeges és ellenőrizetlen migráció belülről pusztítaná el országainkat.

A családot választjuk a szivárványos genderpropaganda helyett, a nemzeti identitást és az állami szuverenitást a woke-őrület és a globalizmus helyett – és a teremtett világ valódi védelmét a „kívülről zöld, belülről vörös” klímahisztériával szemben, amely a magzatot potenciálisan veszélyes ökológiai lábnyomként kezeli. A magyar politika fókuszában több mint egy évtizede a család áll

– fejtette ki Szánthó.

Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója a CPAC Japán színpadán rámutatott arra, hogy csak egyetlen olyan nemzet van, amely eddig nem volt hajlandó csatlakozni a progresszív baloldal kollektív öngyilkosságához. Kovács István szerint Magyarország bebizonyította, hogy lehet megálljt parancsolni a genderideológiának és a bevándorlásnak.

A nyugati liberális elit annyira opportunista és korrupt lett, hogy az már a biztonságunkat és túlélésünket veszélyezteti. Minden politika, ami akár Brüsszelből, akár a washingtoni liberális elittől jön, minket fenyeget, és ez teljesen önpusztító

– mondta Kovács István.

A stratégiai igazgató beszéde zárásaként összefogásra buzdított: "Fogjunk össze a jövőnk érdekében, és üzenjük meg a Woke szektának: eddig és ne tovább!”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!