2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Külföld

Szánthó Miklós: A béke megteremtésére Donald Trump és Orbán Viktor a legalkalmasabb + videó

A Woke kultusza és főpapjai a fősodratú sajtóban, Hollywoodban, a zeneiparban és a vállalati igazgatótanácsokban világos és rendkívüli veszélyt jelentenek életmódunkra, sőt biztonságunkra nézve is, mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója.

  • Szánthó Miklós: A béke megteremtésére Donald Trump és Orbán Viktor a legalkalmasabb + videó

A magyarok jól ismerik ezt az ellenséget, hiszen túlélték a kommunista rémálmot. Hadd mondjam el Önöknek a woke csak egy új formája a bolsevizmusnak, ez ugyanúgy civilizációs fenyegetés, tette hozzá Szánthó Miklós. 

Az Alapjogokért Központ főigazgatója beszédében kiemelte: "Tűzszünetre és békére  van szükség, amelynek megteremtésére Donald Trump és Orbán Viktor a legalkalmasabb."

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje alig néhány óra alatt összegyűjtötte a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat - jelentette be a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője vasárnap, a párt közösségi oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!