2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Szabadlábon a bostoni robbantót segítő etióp diák

Szabadlábra helyezték azt a fiút, aki a bostoni merénylő érdekében hazudott a rendőrségnek.

Dzsohar Carnajev amerikai barátja letagadta, hogy két kazah hallgatótársával együtt behatolt a robbantó szobájába, ahonnan bizonyítékokat tüntettek el. Az etióp származású fiú hamis tanúzásért akár 8 év börtönt is kaphat. Közben hiába próbálják az Egyesült Államokban eltemetni a meghalt bostoni merénylőt. Tamerlan Carnajev holttestét egyetlen amerikai temető sem hajlandó befogadni, anyja ezért Oroszországba akarja szállíttatni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!