2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Külföld

Svéd zászlót gyújtottak fel Teheránban

Svéd zászlót gyújtottak fel tüntetők Iránban, egy Stockholmban tervezett Korán-égetés ellen tiltakozva.

  • Svéd zászlót gyújtottak fel Teheránban

Bár a hatóságok által engedélyezett eseményen a svéd fővárosban az Iszlám szent könyvét végül nem gyújtották fel, de rugdosták és tönkretették a Korán egy példányát. A Közel-Keleten azonban így is heves indulatokat váltott ki a Korán újabb meggyalázása. A tüntetők Teheránban felgyújtották a svéd zászlót, míg Bagdadban a svéd lobogó mellett az LMBTQ-mozgalom szivárványos zászlóját is felgyújtották.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!