2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Külföld

Soros fia titkos találkozón volt Macedóniában

A V4NA ír arról, hogy teljes titoktartás mellett Észak-Macedóniába utazott Soros György fia, Alexander. A macedón Republika újság azt írja, hogy a fiatal trónörökös Zoran Zaev észak-macedón miniszterelnökkel tárgyal, a megbeszélés témája pedig a jövőre esedékes választás lesz. A miniszterelnök és a Soros-birodalom trónörököse az ország északi részén lévő Ohridban találkozott, a várost teljesen lezárták, mindenhol rendőrök járőröztek, helikopterek pásztázták a légteret és az utakat, a helyi reptéren pedig méregdrága magángépek szálltak fel, s le.

  • Soros fia titkos találkozón volt Macedóniában

A felhajtás oka, hogy Aleksandar Vucic szerb elnök, Edi Rama albán és Zoran Zaev észak-macedón miniszterelnök az úgynevezett mini schengeni övezet létrehozásáról egyeztetett a tóparti városban. Vasárnap eldőlt ugyanis, hogy a jövő évtől már útlevél nélkül, csupán a személyi igazolvány felmutatásával utazhatnak egymáshoz Szerbia, Észak-Macedónia és Albánia állampolgárai.

A portál szerint azonban egy kisebb csoport szinte feltűnés nélkül közlekedett a városban, az Unique nevű hotelben szálltak meg, ahol észak-macedón döntéshozókkal tárgyaltak titokban. A Republika megtudta, hogy a csoportban jelen volt Soros György milliárdos tőzsdespekuláns fia, Alexander, aki Zaev miniszterelnökkel, illetve Stevo Pendarovski észak-macedón elnökkel találkozik.

Köztudott, hogy Alexander baráti viszonyt ápol az észak-macedón kormányfővel, közösségi oldalán több közös fotót is közzétett már.

888.hu

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!