2023. 10. 02. Hétfő Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Sikerrel zárult a klímacsúcs első napja

Sikerrel zárult a kétnapos klímacsúcs első napja. Az online konferencián az összes nagyhatalom komoly vállalásokat tett. A legnagyobb kibocsátású országok rendre csökkentenék a környezetszennyezést. Ez azonban hatalmas összegeket emészthet fel.

  • Sikerrel zárult a klímacsúcs első napja

Szénre emlékeztető anyagot pakolnak ki klímaaktivisták Londonban, a Lloyds központja elé. A tüntetők ezzel próbálják meg felhívni a figyelmet a cég felelősségére az üvegháztatás helyzetének romlása miatt. Az aktivisták nem véletlenül időzítetté mostanra az akciót, ugyanis a jelenleg is zajlik a kétnapos klímacsúcs mintegy 40 ország részvételével.

A tárgyalások első napja sikerrel zárult. Szakértők szerint úgy tűnik minden ország érzi a felelősségét, hogy bolygónk érdekében változtatni kell a klímapolitikán.

A házigazda Joe Biden megadta az alaphangulatot, miután bejelentette, hogy az Egyesült Államok 2030-ig minimum 50 százalékkal csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!