2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Külföld

Sikeres beilleszkedés: egy migráns teljes erővel lehajította a nőt a buszról Franciaországban + videó

Megdöbbentő videó terjed az interneten a beilleszkedést rosszul értelmező erőszakos migránsról.

  • Sikeres beilleszkedés: egy migráns teljes erővel lehajította a nőt a buszról Franciaországban + videó

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne találkoznánk a különböző közösségi felületeken olyan videókkal, amelyeken az Európába érkező migránsok a finoman szólva sem elegáns kulturális szokásaikról tesznek tanúbizonyságot. És akkor azokról az esetekről nem is tudunk szót ejteni, amiről éppen nem készül videófelvétel. Pedig abban biztosak lehetünk, hogy még rengeteg eset van, ami valószínűleg soha nem fog kiderülni.

A legújabb eset Franciaországban történt, amiről felvétel is készült. Egy jól láthatóan az európai kultúrkörbe való beilleszkedést gyakorló migráns nemes egyszerűséggel megfog egy nőt a buszon, és izomból kihajítja a járdára. Brüsszel őket szeretné szétosztani a tagállamokban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!