2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Külföld

Sebastian Kurz: Cél, hogy Európa megőrizze versenyképességét

A legfontosabb hogy gazdaságilag erős legyen Európa, a cél pedig, hogy megőrizze versenyképességét, mert ez az alapja a jólétnek - jelentette ki a volt osztrák kancellár a Kossuth rádióban. A migrációs válság kapcsán Sebastian Kurz hasonló álláspontot képvisel, mint a magyar kormány. Szerinte: a menekültek korlátlan befogadása nem működőképes.

  • Sebastian Kurz: Cél, hogy Európa megőrizze versenyképességét

Sebastian Kurz szerint az államoknak maguknak kell eldönti, hogy kit fogadnak be és nem az embercsempészeknek. Hozzátette: nagyon sok még a tennivaló, hiszen a külső határokat sok helyen még mindig nem védik eléggé, és még minidig túl sok az illegális bevándorló.

Sebastian Kurz Magyarország és Ausztria kapcsolatáról is beszélt. Úgy fogalmazott: jó együttműködés van a két ország között, ez pedig minden téren biztató a jövőre nézve.

 BORÍTÓKÉP: Sebastian Kurz az MCC Feszten (MCC Facebook-oldala)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!