2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Robbanószerrel megrakott drónnal próbáltak végezni a venezuelai elnökkel

Nicolas Maduro éppen beszédet tartott a hadsereg megalapításának évfordulóján, amikor felrobbant fölötte a szerkezet.

  • Robbanószerrel megrakott drónnal próbáltak végezni a venezuelai elnökkel

A tv élőben közvetített képein látható, amint pánikszerűen menekülnek az egybegyűltek a parádé helyszínéről. A támadásban 7 egyenruhás megsérült, a hatóságok pedig több személyt is őrizetbe vettek. A baloldali venezuelai elnök sértetlenül úszta meg a támadást.

Maduro a kolumbiai kormányt vádolta meg az ellene elkövetett merénylet végrehajtásával. A bogotái vezetés alaptalannak nevezte a kijelentéseket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!