2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Külföld

Riasztóspray okozhatta a szórakozóhelyi tragédiát Olaszországban

Paprikaspray okozhatta a tragédiával végződött pánikot Olaszországban.

  • Riasztóspray okozhatta a szórakozóhelyi tragédiát Olaszországban

Az Ancona közelében lévő szórakozóhelyen hatan haltak meg, amikor a tömeg egy koncert előtt megindult, és az emberek agyontaposták egymást. Az áldozatok közül öten tizenéves fiatalok voltak. A helyszínelés során egy riasztóspray-t találtak, a feltételezések szerint ezzel okozhatták a pánikot. A nyomozást nehezíti, hogy a klubnak nem voltak biztonsági kamerái, a rendőrség csak a szemtanúk vallomására támaszkodhat.

Elfogták?

Őrizetbe vettek egy tizenéves fiút, aki felelős lehet az olasz klubban kitört halálos tömegpánikért. Elfogásakor a fiúnál kokaint és heroint is találtak a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!