2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Rendkívüli televíziós beszédet tart a brit királynő a koronavírus-járvány miatt

Uralkodása óta negyedik alkalommal tart rendkívüli televíziós beszédet a brit királynő. II. Erzsébet a rendszeres karácsonyi ünnepi beszédén kívül csak az első öbölháború idején, Diana hercegné temetése előtt és az anyakirályné halála után intézett beszédet a nemzethez. Az uralkodónő vasárnap esti megszólalását az országban egyre súlyosabbá váló koronavírus-járvány indokolja. A 93 éves uralkodónő és férje, a 98 éves Fülöp mindketten a veszélyeztetett korosztályba tartoznak, ezért rendkívüli óvintézkedéseket hoztak az egészségük védelmében. Minden hivatalos programjukat lemondták és visszavonultak a windsori kastélyukba.

  • Rendkívüli televíziós beszédet tart a brit királynő a koronavírus-járvány miatt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!