2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Én és a nagyapám

Következik:

Híradó 15:05

Külföld

Rendkívüli állapotot hirdettek Horvátországban

Több napi heves esőzés után áradás borított víz alá egy horvát várost.

  • Rendkívüli állapotot hirdettek Horvátországban

A helyiek homokzsákokkal próbálják megfékezni az özönvizet, egyelőre kevés sikerrel. A településre már a horvát katasztrófavédelem is kiszállt, azonban a városközpontban található üzleteket teljesen elöntötte a víz.

A település körül újabb, átmeneti gátak építésébe kezdtek, hogy mielőbb elhárítsák a katasztrófát. A térségben ugyanakkor egyetlen nap alatt még 40 milliméter eső esett és még több csapadékra számítanak. A horvát miniszterelnök bejelentette, minden szükséges lépést meg fognak tenni a lakosság védelmének érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!