2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sajdik 03:00

Külföld

Rendkívüli állapot Oroszországban egy kigyulladt lőszerraktár miatt

Rendkívüli állapotot hirdettek Oroszországban, mert kigyulladt egy lőszerraktár. A felrobbant lőszerek repeszei három kilométeres körzetben szóródtak szét. A balesetben hat ember sérült meg. A környező falvakból több mint 2300 embert telepítettek ki, és lezárták a Kaszpij szövetségi autópályát. A Gazprom - biztonsági okokból - elzárta 13 település és egy laktanya gázellátását. Az oltásban 650 tűzoltó és egy 120 fős tűzszerészcsoport vesz részt. A környék megfigyelésére drónokat is bevetettek. A helyszínre érkezett a rendkívüli helyzetek minisztere is.

  • Rendkívüli állapot Oroszországban egy kigyulladt lőszerraktár miatt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!