2024. 05. 05. Vasárnap Györgyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

Rekordnézettséget hozott a Super Bowl

Az Egyesült Államok történetének legnézettebb televíziós műsora lett a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnapi nagydöntője, a Las Vegasban rendezett 58. Super Bowl.

  • Rekordnézettséget hozott a Super Bowl

A felmérések szerint átlagosan 123,4 millió amerikai látta, hogy a címvédő Kansas City Chiefs hosszabbításban 25-22-re legyőzte a San Francisco 49ers csapatát. Ez hét százalékkal több, mint az eddigi csúcs: tavaly a Chiefs és a Philadelphia Eagles fináléját 115,1 millióan követték a képernyők előtt.

Ugyancsak rekordnak számít, hogy országszerte 202,4 millió ember nézett bele egy ideig az NFL-szezon utolsó mérkőzésébe.

A Chiefs 1970, 2020 és 2023 után története során negyedszer hódította el a Vince Lombardi-trófeát, négy éve szintén a kaliforniai riválist múlta felül a Super Bowlon.

Fotó: A Kansas City Chiefs irányítója, Patrick Mahomes Mecole Hardman Jr.-t ünneplése. (Tammy Ljungblad / Kansas City Star / Tribune News Service via Getty Images)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!