2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Radar 00:05

Külföld

Referendumon dönthetnek a luhanszkiak, hogy csatlakozzanak-e Oroszországhoz

A Moszkva által támogatott, szakadár luhanszki népköztársaság vezetője bejelentette, népszavazást rendeznek arról, hogy csatlakozzanak-e Oroszországhoz. Az emberek gyakorolhatják alkotmányos jogukat - fogalmazott Leonyid Paszicsnik.

  • Referendumon dönthetnek a luhanszkiak, hogy csatlakozzanak-e Oroszországhoz

A népszavazás pontos időpontját még nem jelölték ki. Az orosz vezérkar pénteken jelentette be, hogy a luhanszki népköztársaság területének 93 százaléka az orosz hadsereg által támogatott szakadár milíciák kezére került. Moszkva több, mint egy hónapja jelentette be hogy elismeri a Luhanszki és a Donyecki szakadár népköztársaságokat, majd ezután február 24-én katonai akciót indított Ukrajna ellen.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!