2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Napi aktuális 05:00

Külföld

Radikális megoldás a romakérdésre

Radikálisan oldaná meg a romakérdést a szlovák kormányfő. Robert Fico tervei szerint bentlakásos iskolákban taníttatná meg viselkedni a roma fiatalokat. Miniszterelnökként Gyurcsány Ferenc is ezt tervezte.

A szlovák kormányfő kiragadná környezetükből a fiatalokat, majd bentlakásos iskolákban tanítaná meg nekik, hogy másként is lehet élni. Fico úgy fogalmazott, meg kell nekik magyarázni, mit jelent az a kifejezés, hogy szabály, hogyan kell kezet mosni és további fontos dolgokat. A kormányfő elismerte, hogy ennek a megoldásnak valószínűleg nemzetközi visszhangja is lenne, ugyanakkor leszögezte: szélsőséges helyzetet csak szélsőséges módszerrel lehet orvosolni, azzal nem segítenek, ha csak beszélnek a problémáról.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!