2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Külföld

Putyin: minden második bűncselekmény felderítetlen Oroszországban

Nagyobb hatékonyságot követelt a bűncselekmények feltárásában a főügyészségtől kedden Vlagyimir Putyin orosz elnök, rámutatva, hogy Oroszországban minden második bűnügy felderítetlen marad.

  • Putyin: minden második bűncselekmény felderítetlen Oroszországban

"Kénytelen vagyok ma azt megállapítani, hogy tavaly, 2016 óta először, megnőtt a bűnözés az országban, és megszaporodott a felderítetlen bűncselekmények száma is. Sajnos gyakorlatilag minden második bűncselekmény felderítetlen marad"

- mondta Putyin a főügyészség vezető testületének keddi moszkvai kibővített ülésén.

Az elnök nem zárta ki, hogy a feltáratlan bűncselekmények száma a pontosabbá váló nyilvántartásnak köszönhető, ám rámutatott, hogy ezekből idén már többet tartanak számon, mint tavaly ilyenkor. Putyin a probléma kielemzését és konkrét intézkedések bevezetését sürgette az ügyészektől.

 

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!