2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Pusztító támadást indított Ukrajna ellen az orosz hadsereg

Rakétákkal, drónokkal és tüzérséggel támadta Ukrajnát az orosz hadsereg. A légi támadások kiemelt célpontjai ezúttal a kelet-ukrajnai megyék voltak.

  • Pusztító támadást indított Ukrajna ellen az orosz hadsereg

Sok fegyvertípust bevetett Ukrajnában az orosz hadsereg az elmúlt 24 órában. Kijevi közlések szerint a mindennaposnak számító drón- és rakétatámadások mellett a Föderáció tüzérsége folyamatosan lőtte a keleti ukrán megyéket, illetve aknavetőket is bevetettek az oroszok. A nagyszabású támadás okozta károk felmérése még zajlik, egyelőre egy civil halálát erősítették meg az ukránok.

Míg kelet-Ukrajnára támadt az orosz hadsereg, addig Volodomir Zelenszkij rangos látogatót fogadott: Dél-Korea elnöke utazott Kijevbe. Jun Szogjol támogatásáról biztosította az ukrán vezetést.

Dél-Korea kormányfőjét követően rövidesen Magyarország köztársasági elnöke is Kijevbe látogat: Novák Katalin elfogadta Volodimir Zelenszkij meghívását, és Ukrajnába utazik. Az államfő részt vesz a Krími Platform soron következő, augusztus 23-i találkozóján Kijevben. A köztársasági elnök a kijevi út előtt ellátogat Kárpátaljára, hogy az ottani magyarsággal ünnepelje augusztus 20-át.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!