2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Pünkösd előtti, pápalátogatás utáni hangulatban Csíksomlyón

Idén is ellepték a csíksomlyói dombokat a hagyományos búcsúra érkező zarándokok.

  • Pünkösd előtti, pápalátogatás utáni hangulatban Csíksomlyón

Az idei szentmisét Pál József Csaba temesvári megyéspüspök celebrálta. Prédikációjában felhívta a hívek figyelmét a békés egymás mellett élés fontosságára. "A közösség lelkülete az a képesség, hogy a jót lássuk meg a másikban." - idézte Szent II. János Pál pápa szavait. Az Úz-völgyi katonatemetőben történt események kapcsán pedig rámutatott, "Nem két nép áll egymással szemben. Fáj, ami történt, de nem engedhetjük, hogy elszabaduljanak az indulataink." Júniusban már másodszor telt meg zarándokokkal a hegynyereg, a múlt héten Ferenc pápa tartott ugyanitt szentmisét.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!