2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Külföld

Pócza: A LIBE indítványának célja azonos a máltai egyezménnyel

Gyakorlatilag azonos a máltai egyezmény és az Európai Parlament LIBE-indítványa - nyilatkozta a köztévében az Alapjogokért Központ vezető elemzője. Pócza István szerint a menekültek Földközi-tengerből való kimentését csak néhány tagállam támogatja az Európai Tanácsban. Ezért próbálja Málta, Olaszország, Franciaország és Németország az EP állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottságán keresztül elérni, hogy a megállapodást más államok is aláírják. A kezdeményezők célja, hogy bevándorlás terén kész tények elé állítsák a decemberben felálló Bizottságot.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Beiktatási beszéde alatt hatalmas pofon kapott egy kormányzó

A magas rangú iráni tisztviselőt a színpadon támadta meg egy férfi. 2021. október 25.

Hegymászókat sodort el egy lavina Ecuadorban

Négy ember meghalt, egy ötödik pedig megsérült egy lavinában az ecuadori hófödte Chimborazo vulkánon. 2021. október 25.

Úgy tűnik, sikerült ellenőrzés alá vonni a tüzet a bajba jutott teherhajón

Lángokban állt a teherhajó Kanada délnyugati partjainál és a sérült konténereiből folyamatosan mérgező gáz szivárgott. 2021. október 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!