2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szegény gazdagok 11:05

Külföld

Parkoló magyar autókat rongálnak meg Ausztriában

A károsultak közül többen a hatóságoknál is jelezték sérelmüket, de az osztrák rendőrök nem voltak segítőkészek.

  • Parkoló magyar autókat rongálnak meg Ausztriában

Március 1-től lezártak egy fontos határátkelőhelyet Ausztria felé. A nagy átmenő forgalom miatt gyalogoszónát alakítanak ki az Ágfalva melletti schattendorfi határhoz vezető belterületi úton. Az építés idejére teljesen lezárták a határszakaszt, később pedig csak a két falu lakosait engednék át rajta. Közben több itt parkoló magyar autót is megrongáltak az osztrák településen.

A károsultak közül többen a hatóságoknál is jelezték a rongálást, de az osztrák rendőrök nem voltak segítőkészek. Az ingázók most attól tartanak, hogy Somfalván a parkolókat is elzárják majd előlük, és akkor lesznek olyanok, akiknek naponta akár 60 kilométerrel is többet kell majd utazniuk.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!