2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Külföld

Ózonos fertőtlenítéssel segít Kárpátalján a Katolikus Karitasz

Ózonos fertőtlenítéssel segíti a koronavírus-járvány elleni védekezést a Katolikus Karitász Kárpátalján. A szervezet a pandémia kezdete óta védőeszközökkel is támogatja a térségben a magyar és ukrán közösségeket.

  • Ózonos fertőtlenítéssel segít Kárpátalján a Katolikus Karitasz

A mintegy tízmillió forint értékű modern gépeket térítésmentesen adta oda a Katolikus Karitásznak kárpátaljai küldetéséhez egy magyar cég. Az eszközökkel beregszászi, nagyszőlősi és viski oktatási, egyházi és kulturális intézményekben végeznek ózonos fertőtlenítést.

A szervezet országos igazgatója elmondta, a járvány kezdete óta több tízezer védőeszközt juttattak el a térségbe.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért felelős miniszteri biztos elmondta: az államközi kapcsolatok helyzetétől függetlenül Magyarország jó és megbízható szomszédként támogatja a térség magyar és ukrán közösségét.

A Katolikus Karitász az adventi időszakban is folytatja kárpátaljai küldetését és ötszáz gyermeknek gyűjt ajándékokat. Az "Angyalbatyu" elnevezésű akcióhoz december 11-ig lehet csatlakozni.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megnyitott az eplényi sípálya

Megnyitott az eplényi sípálya

Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!