2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 20:20

Külföld

Összefogást és retorziókat sürgetett Guaidó

A korábbi szankciók mellett újabb büntetőintézkedések bevezetését sürgette a venezuelai elnökkel szemben Juan Guaidó ellenzéki vezető. A politikus szerint kizárólag úgy lehet megbuktatni Nicolás Madurot, ha retorziót alkalmaznak a kormánnyal szemben. A dél-amerikai ország önjelölt államfője az Egyesült Államokban azt mondta, olyan stratégiát dolgoztak ki, ami garantáltan az elnök távozásához vezet. Guaidó hozzátette, a nemzetközi szereplőknek továbbra is nyomást kell gyakorolniuk Maduróra. Végső soron pedig nem demokratikus eszközöket is be kell vetni a caracasi rezsim ellen.

  • Összefogást és retorziókat sürgetett Guaidó

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!