2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Külföld

Összefogást és békét sürgetett a pápa, és más nagy vallások képviselőivel imádkozott

A járványok és háborúk áldozataiért imádkozott Ferenc pápa a nagy vallások képviselőivel a római Capitolium-dombon. A szentatya emellett békét és összefogást sürgetett a világban. A katolikus egyházfő által meghirdetett Senki sem üdvözül egyedül - Béke és Testvériség című eseményen a pápa a járvány kezdete óta most először szájmaszkot viselt, abban vezette a szertartást. Beszédében úgy fogalmazott, a mai világban sok esetben csak magunkra gondolunk, ami ugyan emberi ösztön, de nem a helyes út. A szentatya hozzátette, a másik iránti közöny nem ad üdvözülést, egyedül pedig senki sem mentheti meg magát.

  • Összefogást és békét sürgetett a pápa, és más nagy vallások képviselőivel imádkozott

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ekkora árra senki sem számított + videó

Ekkora árra senki sem számított + videó

Halálos áldozatai is vannak a heves esőzéseknek világszerte. Irán, több arab állam és Oroszország is komoly áradásokkal küzd. Ezrek voltak kénytelenek elhagyni lakóhelyüket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!