2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:40

Külföld

Óriási korrupciós botrány rázta meg a spanyol kormányt + videó

Súlyos korrupciós botrányba keveredett a szocialista spanyol kormány több minisztere. A rendőrség szerint egy, a koronavírus-járvány idején működött korrupciós hálózathoz lehet közük, akik kenőpénzért cserébe segítettek elő maszkértékesítési szerződéseket. A HírTV-t Tóth Brigitta tudósította Murciából.

  • Óriási korrupciós botrány rázta meg a spanyol kormányt + videó

A spanyol csendőrség húsz embert vett őrizetbe, miután kiderült, hogy a szocialista kormány több tagja visszaélhetett a hatalmával a koronavírus-járvány idején és kenőpénzért cserébe maszkértékesítési szerződésekhez segített hozzá egy céget.

Az ügy kulcsfigurája a covid idején közlekedési miniszterként dolgozó José Luis Ábalos tanácsadója, Koldo Garcia lehet. A hatóságok azt mondják, hogy ő az, aki közvetíthetett a felek között és általa kötöttek meg végül nyolc szerződést átszámítva több mint 20 milliárd forint értékben.

Teljes tudósítás: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!