2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 03:00

Külföld

Orbán Viktornak a Néppártban a helye – A pártcsaládot és a magyar kormányfőt győzködi Berlusconi

Az Európai Néppártban tartaná Orbán Viktort és a Fidesz-KDNP-t Silvio Berlusconi, az olasz Forza Italia párt vezetője, korábbi olasz miniszterelnök, aki a Néppárt vezetőit is szeretné arról meggyőzni, hogy Orbán Viktornak a pártcsaládban a helye. Ezt Silvio Berlusconi újdonsült EP-képviselő mondta Brüsszelben a néppárti tanácskozás után, mint ahogy arról is beszélt, hogy hétfő este hosszú telefonbeszélgetést folytatott Orbán Viktorral, és hamarosan találkozni is fognak.

  • Orbán Viktornak a Néppártban a helye – A pártcsaládot és a magyar kormányfőt győzködi Berlusconi

“Szeretném meggyőzni őt, hogy maradjon az EPP tagja, és a pártcsaládot is szeretném meggyőzni, hogy fogadja vissza Orbánt” — mondta a volt olasz kormányfő.

Ismert, Berlusconi az EP-választások előtt is nyilatkozott, akkor a Néppártot figyelmeztette, hogy ne kokettáljon a bevándorláspárti baloldallal, sőt, ehelyett az Európai Néppárt vegye fel tagjai közé Matteo Salvini mozgalmát, a Ligát (Lega), és a Giorgia Meloni vezette Olaszország Testvéreit (FdI) is.

PestiSrácok.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!