2024. 10. 07. Hétfő Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Orbán Viktor kiemelt vendég volt Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes pártjának rendezvényén + videó

Matteo Salvinire ugyanis az ügyészség azért kért hat év börtönt, mert 2019-ben belügyminiszterként megakadályozta egy migránshajó kikötését az olasz partoknál.

  • Orbán Viktor kiemelt vendég volt Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes pártjának rendezvényén + videó

Matteo Salvini, elnök, Liga: "Aggódom? Nem, egyáltalán nem aggódom. Legfeljebb felháborodom, meglepődöm azokon, akik elárulnak, akiknek nincs becsületük, akik eladják méltóságukat, akik elfutnak. Ki nem állhatom azokat, akik elfutnak. akik menekülnek, akik tagadnak."

Hiába romlik Európában a közbiztonság az illegális migráció miatt, a brüsszeli elit boszorkányüldözést folytat azok ellen, akik megvédik nemzetük határait - hangzott el a LIGA nagygyűlésén.

Orbán Viktor, miniszterelnök: "Európa rosszabb hely, mint tíz évvel ez előtt! Veszélyesebbé váltak az utcák! Migránsok tartják félelemben a békés európai embereket! Nem tisztelik a törvényeinket és a rendőreinket!"

A magyar kormányfő emlékeztetett: nemcsak külső, hanem belső veszély is fenyegeti Európát. A miniszterelnök szerint vissza kell venni Brüsszelt a bürokratáktól és vissza kell adni az európai embereknek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Elérte Bosznia-Hercegovinát a Cassandra-ciklon, Magyarország is küldött segítséget + videó

Elérte Bosznia-Hercegovinát a Cassandra-ciklon, Magyarország is küldött segítséget + videó

"A környező országok mentőcsapatokat küldtek, Magyarország pedig takarókat, szivattyúkat küld. 10 darab egyenként 24 négyzetméteres sátrat, 10 darab percenként 1200 liter víz szállítására képes nagy teljesítményű szivattyút küldünk hozzátartózó tömlőkkel és 500 darab takarót ajánlottunk fel." Így fogalmazott Mukics Dániel, Szóvivő, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
600 fős brit egység gyakorlatozik a Nyugat-Balkánon

600 fős brit egység gyakorlatozik a Nyugat-Balkánon

A londoni védelmi minisztérium hétfői tájékoztatása szerint a gyakorlatokkal Nagy-Britannia demonstrálni kívánja elkötelezettségét a balkáni térség és Kelet-Európa biztonságának fenntartása mellett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!