2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Mindent megpróbálnak bevetni a brüsszeli balliberálisok Orbán Viktor ellen + videó

Orbán Viktor is vezetheti a 27 tagállam állam- és kormányfőinek ülését az Európai Tanácsban. Brüsszelből Zöldhegyi Katalin küldött tudósítást Brüsszelből és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője mondta el véleményét az üggyel kapcsolatban.

  • Mindent megpróbálnak bevetni a brüsszeli balliberálisok Orbán Viktor ellen + videó

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Orbán Viktor vezetheti átmenetileg az Európai Tanácsot. A brüsszeliták számára rémálomszerű forgatókönyvről a Mandiner is közzétett egy véleménycikket, amelyet mi is szemléztünk.

Zöldhegyi Katalin Brüsszelből tudósított híradónknak, aki beszámolt az Európai Unió politikusainak a félelméről. Deák Dániel pedig arról beszélt, hogy az esetlegesen bekövetkező forgatókönyv milyen hatással lehetne a jövőre tekintve.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!