2022. 08. 18. Csütörtök Ilona napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Külföld

Orbán Viktor: A győzelemre kell játszani, nem számíthatsz győzelemre, ha vereségre készülsz

Nem szabad feladni a harcot a globalista elittel szemben, össze kell fognunk, és együtt kell győzelmet aratnunk - jelentette ki a miniszterelnök, amikor megnyitotta az Amerikai Konzervatív Unió (CPAC) nyári konferenciáját Dallasban.

  • Orbán Viktor: A győzelemre kell játszani, nem számíthatsz győzelemre, ha vereségre készülsz

„Azért vagyok itt, hogy elmondjam önöknek, össze kell fognunk és meg kell osztanunk tapasztalatainkat. Azért vagyok itt, hogy elmondjam önöknek, hogy az értékeink, úgy, mint a nemzet, a keresztény gyökerek és a család lehetnek sikeresek a politikai harcmezőn. Még ma is, amikor a politikai életet a liberális hegemónia uralja. Azért vagyok itt, hogy elmondjam önöknek, miként tettük ezeket az értékeket sikeressé és fősodratúvá Magyarországon! Talán, a mi történetünk segíthet önöknek abban, hogy Amerikát újra naggyá tegyék”

- jelentette ki a magyar miniszterelnök csütörtök este az amerikai konzervatívok legjelentősebb rendezvényén, a Dallasban megnyíló CPAC-en.

Orbán Viktor beszélt a magyar kormány egyik legfontosabb ügyéről, a gyermekvédelemről is. A miniszterelnök kiemelte,

Magyarország elkötelezett a keresztény értékek mellett, hiába támadják ezért a liberálisok a kormányt.

Orbán Viktor úgy fogalmazott,

nincs szükségünk több nemre; inkább több vadászra van szükségünk.

Kevesebb nőimitátor és több Chuck Norris kell

- tette hozzá.

Magyarország miniszterelnöke kitért az adócsökkentésre is, amivel kapcsolatban kiemelte, hazánkban a legalacsonyabb a társasági adó. Magyarország nem támogatja a minimumadót, a kormány úgy gondolja, hogy az emberek pénzének a saját zsebükben van a legjobb helye.

Kiemelte,

az összes európai ország megadta magát. Magyarország az utolsó ellenálló.

Orbán Viktor hangsúlyozta, Magyarországnak egy erős vezetővel rendelkező Amerikára van szüksége.

Csak erős vezetők képesek a béke helyreállítására. Ukrajna szomszédságában nekünk borzalmasan nagy szükségünk van olyan erős vezetőkre, akik képesek arra, hogy tető alá hozzanak egy békemegállapodást. Segítség, segítség! Segítsenek nekünk! Egy erős vezetővel rendelkező erős Amerikára van szükségünk.

A miniszterelnök hangsúlyozta:

nem szabad feladni a harcot a globalista elittel szemben, össze kell fognunk, és együtt kell győzelmet aratnunk.

Beszédét Szent János Pál pápa tanításával zárta, mely szerint

„nincs olyan ellenség, amelyet Krisztus már le ne győzött volna.”

Használati utasítást adtak Orbán Viktorhoz

Nagyon várták már a magyar miniszterelnök fellépését az amerikai konzervatívok, hiszen általa a magyar konzervatív politika több cikluson átívelő sikersorozatával ismerkedhetnek meg, amiről itt Amerikában a sokkal nehezebb helyzetben lévő, és az elvesztett elnökválasztás után kissé szétzilálódott konzervatívok csak álmodhattak. Most ugyanis jól szervezettnek, lendületben lévőnek és győzelemre készülőnek látszik ez a tábor. Érzi ezt a veszélyt az amerikai baloldali, liberális média, amely itt a médiának lehengerlő többségét, legalább 70-80-90 százalékát jelenti.

A nagy országos csatornák hosszas elemzésekben adnak úgymond használati utasítást, tartalmi figyelmeztetést az amerikai tévénézőknek és rádióhallgatóknak Orbán Viktorhoz.

A CNN-től a Newsweek át a Bloomberg hírügynökségig arról írnak, hogy az amerikai demokrácia került veszélybe azzal, hogy Orbán Viktor és Donald Trump felszólal Dallasban a CPAC konferencián.

Orbán Viktor dallasi beszéde előtt vendégünk volt Deák Dániel, XXI. Század Intézet politikai elemzője:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Szorul a hurok Scholz körül

Szorul a hurok Scholz körül

Az ügyészség gyanús emaileket talált a német kancellár hivatalvezetőjének postafiókjában, amelyek bizonyíthatják Olaf Scholz érintettségét az adócsalásban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!