2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Orbán Viktor: A legnagyobb érték, hogy Kárpátaljára még egy lövedék sem esett

Amit most látunk, az még csak a krízis eleje - így értékelte a miniszterelnök az ukrajnai helyzetet a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor azt mondta, már nem csak kárpátaljaik, hanem egyre több indiai, nigériai és kínai egyetemi hallgató valamint vendégmunkások is érkeznek belső Ukrajnából. A kormányfő hangsúlyozta: Magyarország menedék a menekülők számára, ezzel pedig a magyar kormánynak rengeteg feladata van, de gondoskodnak az ide érkezőkről. Hozzátette: jelenleg az a legnagyobb érték, hogy Kárpátalján nincsenek harcok.

  • Orbán Viktor: A legnagyobb érték, hogy Kárpátaljára még egy lövedék sem esett

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!