2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Orbán Balázs: A fenyegetések ellenére is győzni fog a szólásszabadság + videó

Közösen próbálta ellehetetleníteni a nemzeti konzervatívok találkozóját a brüsszeli baloldal, a belga főváros vezetése és az Antifa-mozgalom. Ezt írta közösségi oldalán a miniszterelnök politikai igazgatója.

  • Orbán Balázs: A fenyegetések ellenére is győzni fog a szólásszabadság + videó

Orbán Viktor közösségi oldalán így kommentálta a brüsszeli eseményeket: 

"Brüsszel szintet lépett. Ha valaki kiáll a béke mellett, azt egyszerűen betiltják. Nincs mese, június 9-én kell elmondanunk, hogy nem kérünk a háborúból!"

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója szintén reagált, ő bejegyzésében jelezte: "Nem akarják eltűrni a nemzeti szuverenitás mellett kiálló, migrációellenes és békepárti európai hangokat."

Fenyegették és zsarolták a konferencia szervezőit. Brüsszelben tűrhetetlen állapotok uralkodnak, a változást pedig csak a nemzeti konzervatívok tudják elhozni - tette hozzá a politikus.

Kommunista tempó

Ma ugyanúgy kell küzdeni a szabadságunkáért és a véleménynyilvánítás szabadságáért nyugaton, ahogy annak idején a kommunizmus idején Magyarországon kellett. Ezt már a nagyobbik kormánypárt európai parlamenti képviselője nyilatkozta a Hír Televízió brüsszeli tudósítójának. Gál Kinga felháborítónak nevezte, hogy a neoliberális eszmék teljesen átszőtték az uniós intézményeket, amelyek rendszeresen kettős mércét alkalmaznak.

A helyszínről Bugnyár Zoltán tudósította a HírTV-t:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!