2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

Orbán Balázs: A brüsszeli baloldal törekvése ellenére kedden kezdetét veszi az idei National Conservatism Conference’ Brüsszelben.

Nagy-Britanniában megpróbálják elérni Rishi Sunaknál, hogy a Konzervatív Párt elnökeként beszélje le korábbi kollégáját arról, hogy megjelenjen a konzervatívok egyik csúcseseményén, amelyen Orbán Viktor is felszólal.

  • Orbán Balázs: A brüsszeli baloldal törekvése ellenére kedden kezdetét veszi az idei National Conservatism Conference’ Brüsszelben.

Nyomást gyakorolnak Rishi Sunak brit miniszterelnökre annak érdekében, hogy volt belügyminiszterét, Suella Bravermant beszélje le a Nemzeti Konzervatívizmus Konferencián (NatCon) való részvételről, amelyen Orbán Viktor magyar miniszterelnök is felszólal – írja a The Guardian. 

Még egyszer: a Konzervatív Párt elnökétől követelik azt, hogy korábbi kollégáját ne engedje felszólalni a konzervatívoknak szóló eseményen.

Ez persze csak elsőre megdöbbentő, hiszen ne feledjük, a demokrácia állítólagos fővárosában, Brüsszelben a szocialista vezetés a radikális szélsőbaloldaliakkal, a Magyarországon sokkoló támadásban ártatlan járókelőket bántalmazó antifa-mozgalom tagjaival összefogva próbálta meg ellehetetleníteni a NatCont. 

Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója azonban számukra rossz hírrel szolgált: „A brüsszeli baloldal megpróbálta ellehetetleníteni, nem sikerült. Minden törekvésük ellenére kedden kezdetét veszi az idei "National Conservatism Conference’’ Brüsszelben".

Forrás: Mandiner

Fotó: MTI/EPA

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!